Kő szamár virágtartó


39 370 FT
K1626

Különlegesen mutatós az új nagy szamár szobrunk. Nagyméretű ültető résszel láttuk el melyben jól fejlődnek a növények. A csacsinál figyeltünk a stabil fix lábakra. Nem kell csöppet sem tartanunk, hogy eldől, vagy a vihar feldönti. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kő szamár virágtartó

Válaszd, ezt a szamár szobrot kertedbe hidd, el minden látogatód megmosolyogja majd. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Ez a szobor igazi különlegesség, ami nem csak díszként, hanem virágtartóként is funkcionál!

Méretek:
Magasság: 82cm

Szélesség:80cm
Tömeg: 115kg

Szamár virágtartó webáruházunkban megrendelhető. Termékeink készlet függvényében átvehetők. A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1626

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)