Fagyálló nagy méretű kő kaspó

28 346 FT
K1644

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Műkőből készült az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenáll, fagyálló. Méretéből adódóan látványos és nagyon szép utcafrontok, boltok, üzletek, kültéri dekorációjaként. Különlegesen szép beültetve egynyári virágokkal, vagy örökzöld növényekkel. Méretekért és bővebb leírásért görgessen lejjebb.

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Fagyálló nagy méretű kő kaspó

A kaspó ovális nagyon látványos és luxus virág kaspók közé sorolható. A váza családnak van egy kerek változata is érdemes megtekinteni a cikkszáma a K1615 fotók közt is megtalálható.

Szállodák, magán kertek, luxus kertek, kialakításához termékeink nem mindennapi, látványosságot eredményeznek.Sajnos a fotók nem adják vissza a méretből adódó adottságait. Üzletek, vendéglátóhelyek, kerthelységek, kültéri dekorálásához tökéletes választás. A virágtartó előnye hogy nyáron nem forrósodik fel benne föld és jól tartja a nedveséget. A műanyag kaspókkal ellentétben jól fejlődik benne a növény és tartja a nedveséget.

Webáruházunkban megrendelhető termékeink készlet függvényében átvehetők. A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Magasság: 43cm

Tömeg: 80kg

Átmérő: 57x45cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1644

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)