Talpas kaspó 70cm átmérő

Talpas kaspó 70cm átmérő

45 900 FT
K1853

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A nagyméretű díszes kaspó ideális választás lehet éttermek bejáratához, kúriák, parkok, nagy kertek szebbé tételéhez. Az óriás virágtartóval alakíthatunk virág oázisokat, olyan helyen ahol ez elképzelhetetlen. Termékeink minőségi  kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Talpas kaspó 70cm átmérő

A kaspó elhelyezhetjük úgy, hogy a kertünk, otthonunk központi elemeként tündököljön, vagy akár egy bizonyos terület szépségét is hangsúlyozhatjuk vele. Az új virágtartó szép kidolgozású nem mindennapi és egyedi megjelenést kölcsönöz otthonának, ha a virágtartót megvilágítjuk egy páratlan hatást érhetünk el az esti órákban.

Méretek:
Magasság: 50cm

Átmérő:    70cm

Talp méret: 34x34cm

Tömeg:     84kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1853

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)