magas virágtartók

Magas virágtartó 78cm

24 016 FT
K2110

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A kültéri magas virágtartó, három méretben, és több színben rendelhető. Termékeinkre teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk.  Megfontoltan és előrelátóan dönt az ember, akkor évtizedeken keresztül élvezheti az elegáns, esztétikus kerti virágtartó előnyeit.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Raktáron van

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

A magas virágtartó fagyálló és időtálló. Méretéből adódóan látványos. Rendkívül jól fejlődnek a növények benne, nyáron nem forrósodik fel a föld, jól tartja a nedvességet.

Az alátét nem tartozék, külön megvásárolható. Ár: 2000,-Ft

Méretek:

Magasság:  78cm

Átmérő:     43cm

Tömeg:      89kg

Rendelhető színek: barna, avar, antik, terrakotta, moha-zöld, bézs

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2110

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)