Kerti törpe vicces kerti tavasz manó

9 055 FT
K978

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Alig egy évtizede indult újra az önálló kerti díszek divatja. Ma már egy szakosodott kereskedő félezer különféle portékát kínál. Ha a díszítőfunkciót vizsgáljuk, akkor a kerti díszek és kellékek a virágzó évelőkkel versenyeznek, vagy azokat egészítik ki. Ezért megfontolandó, hogy hol legyen a tavasz manó helye.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti törpe vicces kerti tavasz manó

A legtöbb kert rendelkezik ház melletti virágágyásokkal, azonban néhány apró változtatással még különlegesebbé tehetjük. Szerezzünk be kisebb kőszobrokat, amelyek jól mutatnak hasonló magasságú bokrok mellett, lehetnek ezek a szobrok vicces kerti manók, állatszobrok vagy különleges virágtartók.

Méretek:

Magasság: 24cm

Szélessége: 41cm

Tömeg: 13kg

A fotók közt talált egy színes manót, ezt külön kód számon K1416 van webáruházunkban a színesnek az ára 15900.-ft

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K978
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)