Kerti kobold tavasz manó

9 055 FT
K1290

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Termékeink műkőből készülnek ezért az idő viszontagságainak ellent álnak. Télen is díszítheti kertjét, udvarát, mivel teljesen fagyállóak. Mivel a kő természetes alapanyag, így ez a szobor harmóniában lesz a növényekkel. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti kobold tavasz manó

A kobold tavasz manó csak egy a rengeteg fajta közül. Tekintse meg webáruházunkban a különleges tavasz manók választékát szégyenlős, hasaló, dézsás, és virágtartós a termékeket meg lehet rendelni színre festve.

Méretek:

Magasság: 26cm

Hosszúság:42cm

Tömeg: 11kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1290
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)