lány seprűvel szobor

Kerti szobrok webáruház lány seprűvel

9 370 FT
K1897

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Mindenkinek más adottságai vannak a kertjében, de egy biztos, mindenhová be tudunk csempészni egy-két kreatív, vicces, humoros megoldást. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti szobrok webáruház lány seprűvel

Nyáron igazán kiélhetjük a vágyunkat, hogy szebbnél szebb kerti dekorációkat tervezzünk a kertünkbe. Bájos aranyos kerti szobor, általában férjek választják ajándékként telephelyünkön. Nyáron szeretünk a lehető legtöbb időt a szabadban tölteni. A teraszon reggelizni, délután kifeküdni, napozni, este pedig grill partit szervezni. Ahhoz azonban, hogy szívesen töltsük kinn az időnket, nem árt feldobni a hangulatot egy kis kerti dekoráció segítségével.

Méretek:

Magasság: 50cm

Talapzat: 20x20cm

Tömeg:     15kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1897
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)