Kerti törpe talicskás virágtartóval

7 717 FT
K909

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Egy különleges meseszerű kerthez meseszerű alkotásokra is szükségünk van. Ahhoz hogy elvarázsoljuk a kertünkbe látogatókat, meg kell találnunk, hogy melyik stílusú szobor vagy humoros kerti figura illik bele. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti törpe talicskás virágtartóval

Az általunk forgalmazott kerti szobrok márvány zúzalékból készülnek. Kerti díszeinkre a különlegesség és az esztétikus megjelenésen kívül a rendkívüli tartósság és a masszív kialakítás a jellemző. Teljes mértékben ellentál az idő viszontagságainak, fagyálló termékek. Mivel természetes alapanyagból készült, ezért remekül mutat a zöld környezetben.

Méretek:

Magasság:42cm

Tömeg: 15kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

 

K909
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)