Sas szobor kőből

7 008 FT
Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók! Télen, nyáron díszíthetik a kertjüket.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

 

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Sas szobor kőből

A művészeti kertek alapjai a szobrok. Legyen az sas szobor vagy egy kellemes női szobor a kert színvonalát, látványát, hangulatát növelhetjük a szobrokkal. Sas szobrokat több méretben és formában kínálunk otthona, kertje, szebbé tételéhez egyedi szobrokat gyártunk kőből.

Méretek:

Magasság: 38cm

Tömeg: 7kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


K1315
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)