Sörös kerti törpe

Sörös kerti törpe

4 646 FT
K1797

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Kedves vicces kerti törpe mely sörözik a kertünkben. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Sörös kerti törpe

Az első kerti törpe a németországi Philip Griebel alkotása volt a XIX. század közepén. Azóta a kis kerti figurák töretlen sikernek örvendenek. A nyugati országokban nem találni kertet, ahol ne lennének kerti törpék, így az utóbbi időkben, hazánkban is egyre kedveltebbé vált ezeknek a kis figuráknak a kertekben való elhelyezése.

Méretek:
Magasság: 34cm

Tömeg:      4kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1797
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)