Fuvolás kerti törpe webshop


4 173 FT
K1804

Aranyosak,viccesek, édesek? Hát nem csodálatraméltó hogy mindenki kedveli őket? A bájos kerti törpe mely a vásárlás után a te kertedben fog fuvolázni az árnyékában. Az új szobrocskánk, már most közkedvelt termék a vásárlóink körében. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Fuvolás kerti törpe webshop

Egy fantasztikus világ szimbólumai. Az első kerti törpe a németországi Philip Griebel alkotása volt a XIX. század közepén. Azóta a kis kerti figurák töretlen sikernek örvendenek. A nyugati országokban nem találni kertet, ahol ne lennének kerti törpék, így az utóbbi időkben, hazánkban is egyre kedveltebbé vált ezeknek a kis figuráknak a kertekben való elhelyezése.

Méretek:
Magasság: 35cm

Tömeg:      5kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K1804

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)