Kerti sas szobor

Kerti sas szobor

11 811 FT
K1869

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Az új kerti sas szobrunk szép kidolgozású különleges és egyedi megjelenést kölcsönöz otthonának. Lenyűgöző, ha a sas szobrot talapzatra helyezzük, ezzel a látványosságát kiemeljük. És még mindig fokozhatjuk, ha kellő lágy fénnyel megvilágítjuk. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti sas szobor

Termékeink minőségi  kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. A sasnak, a madarak királyának már a korai fejlett kultúrákban sokrétű jelentéssel bíró jelképvilága volt. Általában a Naphoz és a fényhez társítják, a néphitben, a mítoszban, az irodalomban számos jellemvonást tulajdonítanak neki.

Méretek:
Magasság: 47cm

Tömeg:     20kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1869

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)