Sün otthonra kerti dísz

Sün otthonra kerti dísz

3 071 FT
K1887

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Az új süni szobrunk aranyos lehet a kertben egy adott helyre helyezve például a virágágyásba vagy a tó partjára. Különleges és aranyos kerti dekorációnk egyike. Termékeink minőségi közúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Sün otthonra kerti dísz

Egy kert hangulatát az apró kiegészítők határozzák meg. Válasszon Önhöz illőeket. Webáruházunkban számos kerti dekorációs elem közül válogathat, hogy Ön még szebbé tehesse kertjét, otthonát.

Méretek:

Magasság:10cm

Tömeg:    2kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1887
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)