Kerti tó dekoráció

Kerti tó dekoráció kacsa szobor

7 008 FT
K1913

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Kerti tó partját élettel töltheted meg kedves kerti dekorációs termékeinkkel a szobrocskák télen is díszítik, kerted választhatsz teknőst, kacsát, halat nálunk mindent megtalálsz. Különlegessége hogy a súlyából adódóan nem fújja el a szél. Termékeink minőségi közúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti tó dekoráció kacsa szobor

Egy kert hangulatát az apró kiegészítők határozzák meg. Válassz a kertedbe illőeket. Webáruházunkban számos dekorációs elem közül válogathatsz, hogy még szebbé tehesd azt. A kert a szabadidős tevékenységünknek, pihenésünknek egyik legfontosabb helyszíne. Látogass el személyesen is Halásztelki telephelyünkre vásárlók visszajelzése alapján bátran mondhatom látnivalóban nem lesz hiány.

Méretek:
Magasság: 37cm

Tömeg:     10kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


K1913
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)