Elefánt szobor

Elefánt szobor

14 882 FT
K2014

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Igazán szép és egyedi szobor! Látványt és érdekességet teremtesz otthonodba ezzel a dísz szoborral. Az elefántok a feng-shui szerint szerencsét hoznak. Dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Elefánt szobor

Az elefánt mostanában leginkább, mint szerencsehozó motívum vonul be életünkbe. Ez a méltóságteljes állat gyakran összekapcsolódik a feng shui-val is, hiszen sokan helyeznek elefánt alakú tárgyakat lakásukba, életterükbe.

Halásztelki telephelyükre érdemes ellátogatni választékunk kimeríthetetlen, kedves kis kerti szobrok terén, legyen az elefánt, oroszlán, buddha, vagy történelmi szobor nálunk mindent megtalálsz a kerted szebbé tételéhez.

Méretek

Magasság:  35cm

Hossza:      35cm

Tömeg:      21kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2014
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)