sas szobor

Sas szobor

54 331 FT
K2207

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Sok esetben bejárat mellé helyezik vagy kerítés fedlapjaként díszesítik a bejáratukat.Termékeink műkő minőségi fagyálló anyagból készültek. Ellen állnak az időjárás viszontagságainak .UV és Fagyállók. Termékeink közt talál különböző méretekben sas szobrokat.

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Sas szobor

A kert nemcsak a természet és a kultúra közti átmenetnek a helye, hanem egy fantáziavilág is, melyet gigantikus mitikus alakok, szörnyek és egzotikus állatok népesítenek be.

Méretek:

Magasság:  93 cm

Tömeg:      52 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve időt igényel-e gyártása.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2207

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)