Eladó hattyú

Eladó hattyú

27 165 FT
K2026

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A hattyúk az örök szerelem jelképei. Ezek a madarak egy életre választanak maguknak társat, ha pedig egyszer elveszítik párjukat, onnantól kezdve egyedül élik tovább életüket. Az állatvilágban nem sok olyan hűséges állat van, mint ez a madár.  Ezért előszeretettel választják úriemberek ajándékként társuknak. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Eladó hattyú

Termékeink minőségi közúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

Több méretben és formábban gyártunk hattyú kerti díszt és kerti virágtartó hattyút. A hattyú a báj, a nőiesség, az egyensúly és az ártatlanság szimbóluma. Igazán kecses és gyönyörű teremtés. Az ókori Görögországban a hattyú Apollón isten jelképe és szent madara volt, és több mítoszban is szerepelt. Zeusz hattyú képében csábította el Lédát, aki hattyútojásban hozta a világra a szép Helenét. 

Méretek:
Magasság:   87 cm

Hosszúság: 90 cm

Tömeg:       65 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2026

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)