Róka

Róka


4 646 FT
K2066

Ki ne élvezné, ha kertjében a madarak, pillangók, őzikék, rókák megpihennének és gyakran vissza is térnének? Ha ezeket szeretnéd biztosítani otthonodban, kertedben, akkor csempész bele egy-egy apró kiegészítő dekorációt. Az új kerti róka szobrot kerti díszként használhatod, a figura elhozza a kertedbe, teraszodra, a vadon hangulatát. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Róka 

Dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Róka kerti dísz kedves alakja hangulatot visz a kertedbe, otthonodba. Gyerekek is nagyon kedvelik a mesebeli figurát. Szép kidolgozású szobor.

Méretek

Magasság:   22cm

Tömeg:         5kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K2066

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)