Vicces béka kerti figura

Vicces béka kerti figura

9 843 FT
K2073

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Helyezd el ezt a békát otthonodban vagy a kerti tó szélére, vagy a kertedbe. Ötlet tipp: Világítsd meg a kedves kis szobrot, az esti órákban látványos lesz a kerti dekorációd. Dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Vicces béka kerti figura

Feng Shui szimbólum, amelynek segítségével te is magadhoz vonzhatod Fortunát. Béka dísztárgyat helyez otthonodba. Gyerekek is nagyon kedvelik a mesebeli béka figurát. Szép kidolgozású szobor. Ajándékként is aranyos megoldás lehet többet ér, mint pár szál virág.

Méretek

Magasság:   28cm

Tömeg:       15kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2073
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)