Vicces kerti figurák

Vicces kerti figurák csókolózó békák


4 646 FT
K2076

Helyezd el ezt a békát otthonodban vagy a kerti tó szélére, vagy a kertedbe. Ötlet tipp: Világítsd meg a kedves kis szobrot, az esti órákban látványos lesz a kerti dekorációd. Dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Vicces kerti figurák csókolózó békák

Feng Shui szimbólum, amelynek segítségével te is magadhoz vonzhatod Fortunát. Béka dísztárgyat helyez otthonodba. Szép kidolgozású szobor. Ajándékként is aranyos megoldás lehet többet ér, mint pár szál virág.

Méretek

Magasság:   13cm

Tömeg:        2kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2076

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)