kerti lúd szobor

Nagy lúd

8 661 FT
K2077

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Ha kedveled a vidéki, barátságos kert hangulatot, a következő szobrainkkal dekoráld a kerted. Dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Nagy lúd

Ki ne élvezné, ha kertjében a madarak, pillangók, őzikék megpihennének és gyakran vissza is térnének? Ha ezeket szeretnéd biztosítani otthonodban, kertedben is, akkor csempészd bele egy-egy apró kiegészítő dekorációt.

Méretek

Magasság:   50cm

Tömeg:        18kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K2077
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)