• Kiárusítás!

Állatszobrok nyúl kerti figura

7 638 FT
K889

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A vidék a természetesség és a nyugalom jelképe. Ha ezeket szeretnéd biztosítani otthonodban, kertedben is, akkor csempészd bele egy-egy apró kiegészítő dekorációt. Az kerti nyúlat kerti díszként használhatod, a kedves figura elhozza a kertedbe, teraszodra, a vidéki hangulatot. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Állatszobrok nyúl kerti figura

Alig egy évtizede indult újra az önálló kerti díszek, szobrok, figurák, divatja. Ma már szakosodott kereskedő és gyártó a Kerti-Áruda különféle portékát kínál. Ha a díszítőfunkciót vizsgáljuk, akkor a kerti díszek és kellékek a virágzó évelőkkel versenyeznek, vagy azokat egészítik ki. Ráadásul természetes alapanyagból készültek, ezért nagyszerűen mutatnak a növények között.

Méretek:

Magasság: 32 cm

Tömeg:       7 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K889

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)