rózsafüzér

Buddha szobor rózsafüzérrel

12 598 FT
B2

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Szerencsére, gazdagságra vágyik? A pocakos Buddha szobor segíthet Önnek a siker elérésében. Nincs más teendője, csak minden nap azonos időben megsimogatni a pocakos Buddha szobor hasát. Csak egy kicsit higgyen szerencséjében, adja meg az esélyt és rendelje meg különlegesen szép, és szerencsehozó Buddha szobrunkat. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Buddha szobor rózsafüzérrel

A Rózsafüzérrel nevetős pocakos Buddha a gazdagság szimbóluma. Biztosítja a család jólétét is. A Buddhát a szoba bejáratával szemben átlósan szemmagasság fölé kell tenni, hogy felfelé nézzünk rá. Nevető Buddha a gazdagság és a bőség beköszöntét jelzi.  Megrendelheti webáruházunkból, vagy személyesen is megvásárolható dunavarsányi kőkereskedésünkben.

Méretek:

Magasság: 31cm

Szélesség:

Tömeg: 3kg 

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

B2

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)