Utcai pad, kő padok

53 543 FT
K2120

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Minden közterületen szükség van kültéri padokra, amelyeken az emberek megpihenhetnek egy kicsit. Ez különösen igaz a parkokra, valamint a játszóterekre is, ahol jellemzően egyszerre több időt töltenek. Fontos hogy strapabíró legyen. Az új kültéri pad, amit gyártunk tökéletes választás. Időátlósságát évtizedekben mérjük.

Mennyiség Raktáron van

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

A köztéri, parki, kültéri padokat kültéri használatra terveztük és az utcabútorok termékcsaládhoz tartoznak. A kerti padot a virágládáinkhoz gyártottuk! Közkedvelt termékünk az utcai virágládák, szeretettel vásárolják mol benzinkutak, vasútállomások, vendéglátósok. Most eljött az idő hogy a virágládák mellé padokat is telepíthetnek.

Mivel a kő természetes anyag, ennek köszönhetően jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Polgármesterek, kertépítők, kivitelezők figyelem! Városukat-köztereiket tegyék szebbé, hasznossá egy ilyen szép kőből készült közterületekre tervezet paddal.

Méretek:

Magasság:  cm

Méretei:  cm

Tömeg:  kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2120

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 11 termék van)