Kültéri fali dekoráció oroszlán fej

Kültéri fali dekoráció oroszlán fej

13 228 FT
K1967

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Látványos a méretéből adódóan, egyedi kidolgozással rendelkező szobor. Az egyik fotón látható a szobor hátulja a falra szerelés miatt fotóztuk. Újra divatba jött, a fali vízköpők és a kültéri fali dekorációk a kertekben. Pár fotót csatoltunk az ötletek és kialakítás praktikák, hogyan is lehet nagyon látványossá tenni egy kültéri fali dekorációt. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kültéri fali dekoráció oroszlán fej

Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. A világon nagyon sok helyen találkozhatunk vízköpőkkel, azokkal a különleges, elég ijesztő kinézetű alakokkal, amelyek a magasból néznek le az emberekre, akik általában csak annyit tudnak róluk, hogy régen a gonosz távol tartására használták őket, ám ennél sokkal több titkot rejtenek.

Méretek:

Magasság: 55cm

Tömeg:     14kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1967

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)