Csobogó teraszra dézsás

Csobogó teraszra dézsás

23 543 FT
K1984

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Az új csobogó dézsában fürdő nőt ábrázol a csobogó különleges és látványos. Méretéből adódóan igen dekoratív lehet, kerti tóba építve külön csobogóként, kerti szoborként, vízköpőként is használható. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Csobogó teraszra dézsás

Kertünket ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Mindenkinek más adottságai vannak a kertjében, de egy biztos, mindenhová be tudunk csempészni egy-két kreatív megoldást. Az esti órákban egy kültéri leszúrható lámpa segítségével lehetőleg meleg fényű legyen. Világítsd meg a csobogót, páratlan hangulat és látvány tárul szemeid elé.

Méretek:
Magasság: 67cm
Tömeg:     46kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

rid 3 Accent 4"/>

 

K1984
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)