Grill tárcsa webáruház

7 874 FT
K959

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Grill tárcsa, boronatárcsa és flekkensütő eladó a gyártótól!
45 cm átmérőjű, bográcsozáshoz betekerhető lábbakkal. Natúr, fekete acéllemez. 3 mm vastag köracélból. Használat után, a zsírtalanítást követően, szárazra kell törölni.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Grill tárcsa webáruház

Első használat előtt a grill tárcsát ajánlatos zsírral kikenni és jól kiégetni! Használat után nem kell mosogatni, csak jó alaposan kitörölni így megóvjuk a rozsdásodástól is! Termékeinkhez csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ennek köszönhetően tartósak és strapabíróak is egyben.

Méretek:

A tárcsa átmérője: 45 cm

Anyaga:                 3 mm vastag

Magasság:            27 cm a lábakkal /a lábak kitekerhetőek/

Tömeg:                4 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K959

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)