Fatüzelésű grillsütő

Fatüzelésű grillsütő

141 732 FT
K1065

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Egy jó kerti grill sütő több generációt is kiszolgál. Ha megfontoltan és előrelátóan dönt az ember, akkor évtizedeken keresztül élvezheti az elegáns, esztétikus és könnyen kezelhető, többfunkciós kerti sütőjét. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Fatüzelésű grillsütő

Termékünk az idő viszontagságainak teljes mértékben ellen áll. Teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk. Ráadásul a tetszetős kinézetének köszönhetően ez a sütő egyben a kert dísze is lesz. Ellentétben a tipikus grillrácsokkal, amelyekben a közönséges acélrudakat kis króm-nikkel réteggel vonják be, termékünk szilárd rozsdamentes acélrudakból készül .  Ennek köszönhetően a rostély ellenáll az időjárási viszonyoknak, nem rozsdásodik meg, az étel súlyának hatására nem változtatja meg az alakját, és könnyen tisztítható is. A rostély magassága több szinten állítható.

Méretek:

Magasság:  173 cm

Grill mélysége: 64 cm

Szélesség:   118 cm

Rostélyméret: 55 x 37 cm

Alapméret: 118 x 64 cm

Tömeg: 560 kg

Rendelhető színek: Barna és szürke antik. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Grillezőink nagy szilárdságú C35 / 45 betonból készülnek. A keveréket úgy alakították ki, hogy megfeleljen a későbbi felhasználással kapcsolatos összes tartóssági követelménynek, például: szilárdság, fagyállóság, a beton vízfelvétele. Ezenkívül az összes betonelemet bordázott acél megerősítette.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K1065

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)