• Kifutó termék
Modern kerti grill akció ajándék paddal

Modern kerti grill akció ajándék paddal

177 165 FT
K1167

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Modern kerti grill akciónk ajándék 3db paddal kerti sütésre, szalonnasütésre, bográcsozásra, tökéletesen alkalmas. Modern külsővel rendelkezik, mutatós darab. Műkőből készült, ezért az idő viszontagságait jól tűri. A fotókon látható 3db padot adjuk hozzá. A termék létezik 120cm felső lappal.

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Modern kerti grill akció ajándék paddal

Választható színek: Terrakotta, atracid, barna és bézs.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Méretek

Felső lap méret: 100 cm

Alap:                 300 cm

Magasság:           61 cm

Pad hossza:       108 cm

Össz tömeg:       550 kg szett

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Több színben rendelhető. Megrendelésnél kérem, tüntesse fel a választott szint.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1167

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)