Modern kerti grill + 2paddal

Modern kerti grill + 2paddal


155 118 FT
K780

Az egyszerűbb egyfunkciós bográcsozók mellett sokan keresik a többfunkciós kerti sütőket. Ennek a modern bográcsozónak nagy előnye, hogy sütni, főzni és szalonnát sütni is lehet vele.

Műkő kerti sütőinket, kimagasló minőségben készítjük.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Modern kerti grill + 2paddal

Modern stílusú kerti bográcsozó, kimondottan a modern stílust kedvelőknek ajánljuk. Kerti sütögető termékeink a legjobb minőségű alapanyagokból és precíz technológiával készülnek.

Anyaga fagyálló és könnyen tisztítható. Rendelhető színek: terrakotta, moha zöld, bézs, barna és szürke antik. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy tüzet, kizárólag a fém tűztérben lehet gyújtani faszénnel illetve apró fával. Kerüljék a nagy rönköket.

Méretek

Magasság: 45cm

Szélesség: 100cm

Tömeg: 250kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

A kerti grillezőt házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K780

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)