Kerti grillező 1 előkészítő asztal

Kerti grillező 1 előkészítő asztal

97 638 FT
K558/A

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A Kerti-Áruda törekedik a tökéletes kerti grillezőkre, ezért a kerti sütőinkhez most már grill asztalt is gyártunk hogy többfunkciós, kerti konyhát létrehozhassunk. Minden típusa fagyálló, biztonságos, néhány elemből összeállítható.
Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra.

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

 Kerti grillező 1 előkészítő asztal

A kerti asztalhoz gyártott grillezőt külön cikkszámon megvásárolható webáruházunkban.

A kerti grillezőhöz gyártott asztalunk nagyon masszív. A grillező asztalhoz a faajtót külön lehet megrendelni az árban, nincs benne. Sokan nem is kérnek hozzá, mert, apró fával töltik fel a nyílást.

Méretek:

Magasság: 166cm
Hosszúság: 155cm
Szélesség: 90cm
Tömeg:1100kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

A kerti grillezőt házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K558/A
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)