Kerti grill

153 543 FT
Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Kertes házak varázsa, hogy tavasztól-őszig lakásunk kibővül a kerttel. A négy fal között elfogyasztott ételeink hangulata nyomába sem érhet a szabadtéri tűzön, bográcsban készültnek vagy a kerti sütővel készült finomságoknak, a flekkensütésnek, esetleg egy jó hangulatú grillpartiknak. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti grillsűtő

Az árban benne van a grillrács és bográcstartó plusz a három pad. Anyaga fagyálló, könnyen tisztítható. Matt és csiszolt felülettel van ellátva, mely impregnált. A Kerti bográcsozó grillező mutatós és hasznos lesz kertjükben. A kertben van tér a vendégek fogadására, ráadásul teljesen más a hangulat is. Kertben, pattogó tűz körül családi, vagy baráti körben eltöltött idő igazi élményt jelent felnőttnek és gyereknek egyaránt. Ha Ön is ilyen élményre vágyik, a legjobb helyen jár!

Méretek

Magasság: 60 cm

Felső lap: 50 cm /átmérő/

Alsó lap: 60 cm /átmérő/

Sütő tér: 50 cm /átmérő/

Pad: 100 x 33 cm Magassága 43 cm

Tömeg: 185 cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 


K304
2 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)