Kerti grillező 1

172 441 FT
Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A Kerti-Áruda törekedik a tökéletes kerti grillezőkre, ezért a kerti sütőink többfunkciósak, sütésre és főzésre egyaránt alkalmasak. Minden típusa fagyálló, biztonságos, néhány elemből könnyen összeállítható.

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

 Kerti grillező 1

A grillezés sohasem jelentett egyet pusztán a hússütéssel. Mert a grillezés találkozás. Találkozás a természet egyszerű szabadságával. A grillezés felfedezés. A parázs lágy füstjével átjárt, pácolt ételek utánozhatatlan ízvilágának felfedezése. A grillezés ünnep. A családtagok, és barátok közösen eltöltött óráinak ünnepe. A grillezés tehát különleges alkalom, melyhez különlegesen szép és elegáns grilleket készítünk immár két évtizede.

Méretek:

Magasság: 166cm
Hosszúság: 155cm
Szélesség: 90cm
Tömeg:1100kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A fotókon látható plusz asztal az árban nincs benne külön rendelhető.

Házhozszállítás

A kerti grillezőt házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K558
3 Termékek

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)