Modern bográcsozó minimál stílus

Modern bográcsozó minimál stílus

172 441 FT
K781

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Az egyszerűbb egyfunkciós bográcsozók mellett sokan keresik a többfunkciós kerti sütőket. Ennek a modern bográcsozónak nagy előnye, hogy sütni, főzni és szalonnát sütni is lehet vele. Műkő kerti sütőink, kimagasló minőségi termékek. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Modern bográcsozó minimál stílus

Modern stílusú kerti bográcsozó, kimondottan a minimál stílust kedvelőknek ajánljuk. Termékeink a legjobb minőségű alapanyagokból és precíz technológiával készülnek.  Az árban a szalonnasütő bográcsozó + 2db pad.  Ha most rendeli meg termékünket ajándék grill rácsot + bográcsozó rudat is adunk.

A sütő megrendelhető pad nélkül 165.000.-Ft

Méretek

Magasság:        50 cm        Pad : 45 cm

Szélesség:      100 cm        Pad : 35 cm

Hosszúság:     100 cm        Pad: 90 cm

Össz tömeg:   400 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336.Dunavarsány Barátság.u.1.sz alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K781

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)