Kő kút akció

27 559 FT
K1254

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Magyarország legnagyobb kerti kút választékával várjuk Halásztelken. A kerti kút kőből készült ezért hosszú élettartamú az időjárás viszontagságait jól tűri.

Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..

 

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kő kút akció

A kerti kút árában a díszes csap nincs benne külön megvásárolható. Legnagyobb vízcső átmérő: 1” A kútoszlop 2 db csapkiállással rendelkezik. A kútoszlop elölről nyitott szerelőcsatornával készült, a szerelőcsatornát sínben csúsztatható hullámkazetták fedik, így a vízvezeték és szerelvényei könnyen javíthatók, cserélhetők. A kerti kút minden fém eleme rozsdamentes INOX acélból készült. A kútalapra és kútoszlopra bontott kerti kút személyautóban is szállítható.

Színek: terrakotta, szürke, barna, bézs

Méretek:

Magasság:

Alapszélesség: 65 cm;

 

Mélység: 70 cm;

 

Tömeg: 80 kg

A földtől a csapmagasságig: cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

Házhozszállítás

 

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Telephelyi átvétel:

 

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K1254
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)