Eladó falikutak


31 496 FT
K1477

A falikutak kőből készülnek ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenálnak. Különleges kialakítása akár kézmosásra akár mosogatásra akár locsolásra alkalmas. A csap nem tartozék, külön árusítjuk. Méretekért és bővebb leírásért görgessen lejebb..

Mennyiség Nincs készleten, de rendelni tudunk

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Eladó falikutak

A kertben bármilyen falfelületünk van, feldobhatjuk ezzel a rusztikus falikúttal nem muszáj kútként használni, mert ha a víztározó részt beültetjük, virággal nagyon szép kerti dekorációt készíthetünk. Halásztelki telephely hatalmas választékkal várja a kert szerelmeseit. A kutakat 5 rétegű csővel szerelve árúsítjuk belső menetes könyökökkel a csapnál.

Választható liliommal és liliom nélkül a fotókon látható mind a kettő változat. Rendelésnél kérem tüntesse fel hogy liliomos vagy a sima legyen.

Méretek:

Magasság: 90cm

Szélesség: 60cm

Hosszúság: 30cm

Tömeg:70kg

Több színben rendelhető: bézs, szürke, barna, terrakotta,

Amennyiben kérdése van a szállítással kapcsolatban forduljon hozzánk 06 70/ 299 2066 Rendelését telefonon is elfogadjuk. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltűntetettektől.

K1477

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)