Kültéri kerti kő csap


A kerti kút különlegesen masszív és időtálló megoldás a kerti víz ellátására. Legnagyobb vízcső átmérő: 1” A kútoszlop 2 db csapkiállással rendelkezik. A kútoszlop elölről nyitott szerelőcsatornával készült, a szerelőcsatornát sínben csúsztatható hullámkazetták fedik, így a vízvezeték és szerelvényei könnyen javíthatók, cserélhetők. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kültéri kerti kő csap

A kerti kút minden fém eleme rozsdamentes (INOX, KO33) acélból készült. A kútalapra és kútoszlopra bontott kerti kút személyautóban is szállítható. A csap nem tartozék, külön árusítjuk.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Alapszélesség: 65 cm

Mélység: 70 cm

Tömeg:120 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Több színben rendelhető.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066 
K940

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)