Minimál kerti kút


51 969 FT
K1591

A kutakat 5 rétegű csővel szerelve árusítjuk belső menetes könyökökkel a csapnál. A csap nem tartozék, külön árusítjuk. Beüzemelése roppant egyszerű. Alsó kiállásra rácsatlakozni és csak a csapott betekerni. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs készleten, de rendelni tudunk

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Minimál kerti kút

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Magasság: 101cm

Szélesség:  42cm

Tömeg: 80kg

Szélessége a alsó tálcának: 41x34 cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Több színben rendelhető. Megrendelésnél kérem, tüntesse fel a választott szint.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1591

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)