Modern kerti csap


48 819 FT
K1591/A

A kutakat 5 rétegű csővel szerelve árusítjuk belső menetes könyökökkel a csapnál. A csap nem tartozék, külön árusítjuk. Beüzemelése roppant egyszerű. Alsó kiállásra rácsatlakozni . Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Minimál kerti kút

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Magasság: 100cm

Tömeg: 75kg

Szélessége a alsó tálcának: 41x34 cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Több színben rendelhető. Megrendelésnél kérem, tüntesse fel a választott szint.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel.2336.Dunavarsány Barátság.u.1.sz.alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1591/A

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)