Kerti kút webáruház

44 094 FT
K1631

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A kút kőből készült ezért az idő viszontagságait jól tűri, tartós és nagyon praktikus megoldás a kertben. Üzembe helyezése egyszerű.  A kerti kúthoz webáruházunkban válogathat hozzá illő réz csapjainkból az árban a csapfej nincs benne. Bővebb információért és méretekért gördítsen lejjebb.

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti kút webáruház

Megrendelést követően telefonon informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Magasság:122cm

Tömeg: 104kg

Szélessége:

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1631
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)