Modern kerti csap


39 370 FT
K1657

A kút kovácsoltvas ezért az idő viszontagságait jól tűri. Tartós, praktikus, és az egyik legszebb kerti kutunk. Egyedi és nem mindennapi látványosság a kertben elhelyezve.  1/2" csap szükséges hozzá. A csap nem tartozék. Válasszon csapot a termékhez. Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra.

Mennyiség Nincs készleten, de rendelni tudunk

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Modern kerti csap

Üzembe helyezése egyszerű. A kerti kúthoz webáruházunkban válogathat hozzá illő réz csapjainkból az árban a csapfej nincs benne.

Méretek:

Magasság:  cm

Talp átmérő: cm

Kút átmérő: cm

Tömeg: kg

Megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 1-2 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K1657

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)