Kerti kutak

28 346 FT
K2085

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Termékünk nem sorozatgyártás, hanem egyedi kis szériás kézzel készített termék. Minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók. Bővebb információért és méretekért gördítsen lejjebb.

Mennyiség Utolsó tételek a raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti kutak

A kút kőből készült ezért az idő viszontagságait jól tűri, tartós és nagyon praktikus megoldás a kertben. Üzembe helyezése egyszerű.  A kerti kúthoz webáruházunkban válogathat hozzá illő réz csapjainkból az árban a csapfej nincs benne. Dunavarsányi telephelyünkre érdemes ellátogatni! Magyarország legnagyobb kerti kút választékával várjuk önt. Személyesen választhatja az ön kertjébe való kerti kutat.

Méretek

Magasság:   92cm

Tömeg:       61kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2085
1 Termék

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)