• Kifutó termék

Minimalista kerti kút

115 000 FT
K2186

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Gondozásmentes, időjárás- és fagyálló termékek. A speciális színezési eljárás miatt a kész termékeink színe a valóságban eltérhet a képen látható színektől. Magasnyomású készülékkel történő tisztítás kárt tehet a színezésben, kérjük, kerülje alkalmazását. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Minimalista kerti kút

A kerti álló kút. A kutakat 5 rétegű csővel szerelve árusítjuk belső menetes könyökökkel a csapnál. A belső cső és könyök átmérője 20 mm! Minden kút esetén megfelelő víztelenített állapotban történő téliesítés szükséges!

Méretek:

Magasság:      112 cm

Tömeg:          160 kg

Szélessége:  60x52 cm

A fotókon látható csap külön megvásárolható az ár nem tartalmazza.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K2186

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)