Díszkút modern

27 559 FT
K399

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

A kertek hangulatát, stílusát az élettelen és élő építőelemek, a növények összessége adja meg. Éppen ezért nem könnyű feladat a hazai viszonyok között mediterrán kertet létesíteni, mert a természeti adottságok nagyban eltérőek. Nehéz, de nem lehetetlen. Megtalálta a legkedvezőbb és legmutatósabb mediterrán jelegű kerti kutat.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Díszkút modern

Ne feledjük, a mediterrán stílusra az egyszerűség a jellemző! A kerti csapot dekoratív, kőből készült kút rejtheti. Kisebb kertekben is szépen mutat ez a mediterrán jellegű kerti kút. Termékünk kőből készült, teljes mértékben fagyálló, minősége kimagaslóan magas. Mivel természetes alapanyagból van, ennek köszönhetően remekül beleillik a zöld környezetbe.

1/2" csap szükséges hozzá. A csap nem tartozék. Válasszon csapot a termékhez.

Méretek

Szélesség: 40x40 cm

Magasság: 85 cm

Tömeg:      50 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K399

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)