Díszkút minimal stílus


30 315 FT
K410

Látogasson el kőkereskedésükbe, ahol több ezer négyzetméteren várjuk a kedves vásárlókat. Termékeink díszkutak, kerti kutak, szökőkutak, szobrok és csobogok. Itt a webáruházban megrendelheti egyedi és nagyon látványos kerti díszeinket. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Nincs elég termék raktáron

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Díszkút minimál stílus

Díszkút különleges stílusban, egyedi és nagyon különleges választás lehet kertjében. Termékeinkhez csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ennek köszönhetően rendkívül tartósak és időtállóak.

1/2" csap szükséges hozzá. A csap nem tartozék válasszon csapot a termékhez. A kutakat 5 rétegű csővel szerelve árusítjuk belső menetes könyökökkel a csapnál.

 

Méretek:

Magasság: 95 cm  

Hosszúság: 40 cm  

Szélesség: 45 cm

Tömeg: 65 kg

Rendelhető színek: barna, avar, antik, terrakotta, moha-zöld, bézs
Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K410

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)