szikla kerti kút

Szikla kő kút

32 205 FT
K413

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A kerti kút fehér-cement és beton alapanyagoknak, illetve a speciális utólagos színezési eljárásnak köszönhetően kerti kútjaink gondozásmentes, időjárás- és fagyálló termékek. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Szikla diszkút

A speciális színezési eljárás miatt a kész termékeink színe a valóságban eltérhet a képen látható színektől. Magasnyomású készülékkel történő tisztítás kárt tehet a színezésben, kérjük kerülje alkalmazását. Alapanyagának köszönhetően remekül illik a zöld környezetbe, jól mutat a növényekkel együtt. A kutakat 5 rétegű csővel szerelve árusítjuk belső menetes könyökökkel a csapnál. A belső cső és könyök átmérője 20 mm!

Méretek:

Szélesség:   55 cm

Mélysége:     50 cm

Magasság:   107 cm

Tömeg:       101 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K413

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)