Kerti kút alumínium öntvényből

59 843 FT
K680

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

A kerti kút anyaga alumínium öntvény. Több színben és antikálásban kapható különlegesen szép díszítésű és fényezésű. Kerti csap  3/4"col  A képek galériában megtalálhatja rendelhető szín mintákat.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti kút alumínium öntvényből

A külső bevonat, kültéri és UV álló porlakk, amit elektrosztatikus porfestéssel, kellő odafigyeléssel hordanak fel, garantálva kútjaink hosszú élettartamát. Látogasson el személyesen a dunavarsányi üzletünkbe és győződjön meg a bőséges és sokoldalú árukészletünkről. Mivel termékeinkhez csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ezért nem fog bennük csalódni. Ez a kerti kút nem csak az otthoni kertben mutat jól, de akár közterületeken is elhelyezhető.

Méretek:

Magasság: 86 cm

Szélesség: 42 cm

Mélysége: 32 cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

K680

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)