• Új
Vízhordó lány

Vízhordó lány új szobor

23 228 FT
K2152

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Lepjük meg a kertünkben sétálókat! Az új vízhordó lány szobrunk nagyon aprólékosan kidolgozott, egyedi és méretéből adódóan látványos a kertben. A hozzá tartozó vízes vödrökkel igazán egy különlegesség. Akár virágokat is ültethetünk a tartóba, így még szebbé varázsolja majd kertünket. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Mennyiség Raktáron van

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Vízhordó lány új szobor

Ültessünk bele kis egynyári virágot és máris kész a tökéletes kerti díszünk. Kellemes falusi hangulatot csempészhetünk kertünkbe, ha mellé helyezünk egy liba vagy kacsa szobrot is. Mivel a termékünk természetes alapanyagból készült, így remekül mutat a zöld környezetben, növények között.

Méretek:

Magasság: 78 cm

Tömeg:     43  kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066K2152

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)