Hótündér téli dekoráció

Hótündér téli dekoráció

27 559 FT
Z60

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-7 munkanap

Az ünnepre való készülődés során az otthon feldíszítése az egyik legszebb hagyomány, ezért a megfelelő karácsonyi dísztárgyak megválasztása mind a gyermekek, mind a felnőttek számára fontos feladat. A jégvarázs Hótündér egy nagyon szép és különleges dekoráció. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Hótündér téli dekoráció

Karácsonyi - téli dekorációk, a lakóterek és a kertek ünnepi díszítésére szolgál. Nagyon strapabíró anyag. Ez a hótündér minden karácsonyi dekorációt felülmúl, megjelenése mindenkit elragad, egy mesebeli karácsonyi helyszínt varázsol.

Méretek

Magasság:    75 cm

Szélessége:  43cm

Tömeg:        15 kg  

Anyaga: polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon a leadott rendelése után.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Z60

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)