Kerti törpe gombával

Kerti törpe gombával

14 961 FT
T58

Áfával Szállítási díj nélkül Kiszállítás 2-3 munkanap

Ez a kedves gombát szedő törpe, egyedi nagyon szép kidolgozású szobor. Méretéből adódóan látványos és feltűnést keltő dekoráció. A törpe szobor kiváló ajándék lehet olyanok számára, akik a kert díszítés kedvelői. Megmosolyogtat és otthonos érzést kelthetünk az elhelyezésével. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

 

Biztonságos rendelés - fizetés

 

Szállítási információk!!!

 

Garancia - Elállás

Kerti törpe gombával

Színes kidolgozása és megjelenése kellemes hangulata áraszt a helyiségnek és emellett a legjobb, kiemelt helye lesz a virágok közt. Legújabb kerti figuránk egyike ez a bájos kerti törpe figura. Kültérben és beltérben egyaránt használható. Méretéből adódóan látványos.

Méretek:

Magasság:   40cm

Szélessége: cm

Tömeg:        5kg

Anyaga: Polirezin

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

T58

Kapcsolódó termékek

(Ebbe a kategóriába még 16 termék van)